Bruiloften, Feesten en Partijen


Reden tot feesten? Dan bent u bij ons aan het goede adres! Wij beschikken over diverse gezellige ruimtes zoals onze wintertuin, het restaurant, de kapel, de refter met podium en dansvloer en het eventueel overdekte patioterras. Vanaf 20 tot 250 personen is het mogelijk om de ruimte die u geschikt lijkt voor uw feest te reserveren; eventueel in combinatie met elkaar. U geeft zelf aan wat uw wensen zijn en wij zorgen ervoor dat uw feest in alle opzichten zal slagen.

 

Of het nu het heerlijke diner betreft, het goed verzorgde buffet (waarbij u uit diversen een keuze kunt maken), de sfeervolle ambiance waarin u verblijft of de vriendelijke bediening. Aanstaande bruidsparen kunnen hun bruiloft een geheel eigen tintje geven door in onze kapel te trouwen. Heeft u interesse? Neem gerust eens vrijblijvend contact met ons op en vraag naar Martine Sterenborg. Zij zullen graag een afspraak met u maken om al uw persoonlijke wensen in alle rust met u door te nemen. Dus ook voor uw feest groot of klein, moet u bij Grand-Café Gallery zijn!

 

Trouwen op locatie

Grand-Café Gallery is door de gemeente gekozen als trouwlocatie. In de 'Kapel' trouwt u helemaal in de stijl van het oude klooster!

 

Gallery's ongekende mogelijkheden:


- Trouwen
- Huwelijksvoltrekking
- Bruiloftdiner
- Receptie/feest

 

 

Trouwfeest met gebruik:


- Kapel voor huwelijksvoltrekking

- Refter voor dansvloer en podium

- Patioterras, eventueel overdekt 

- Wintertuin, ideaal voor een intiem huwelijks diner

 

 

tl_files/Afbeeldingen Gallerij/Kapel/grand_cafe_kapel.jpg      tl_files/Afbeeldingen Gallerij/Kapel/P9030052.JPG