Over ons

Gallery’s Grand Pub is dé populaire ontmoetingsplek voor Panningen. Een sfeervolle pub, geheel in Britse stijl. Een fijne plek waar iedereen welkom is om samen te genieten van een gezellige avond.

Zoals u van een echte pub mag verwachten, biedt Gallery’s Grand Pub een bijzonder ruim assortiment. Het behoort tot de meest uitgebreide van heel Peel en Maas. Natuurlijk kunt u genieten van een lekker speciaalbier, een mooie wijn of een frisje. Maar wat Gallery’s Grand Pub echt bijzonder maakt, is het aanbod sterke dranken. Verschillende soorten whiskeys, cognacs en rums. Van een toegankelijke blended whiskey tot een wat minder alledaagse single malt, een exclusieve VSOP of een añejo. Houdt u meer van iets zoeters? Dan maken we graag een lekkere mix of cocktail voor u.

Vanzelfsprekend kunt u ook een hapje eten. Maak een keuze van de borrelkaart, met een bijzondere selectie warme en koude hapjes. Daarmee kunt u altijd kiezen voor een hapje dat perfect past bij het drankje van uw keuze.

Come on in!

Dranken kaart

Natuurlijk kunt u genieten van een lekker speciaalbier, zoals een verfrissende blond bier of een donkerder triple. Ook vindt u bij ons diverse mooie wijnen, van een zoete witte uit de Franse Bordeaux tot een krachtige rode uit de Chileense Maipo-streek. Daarnaast vindt u op onze drankenkaart verschillende goede ports en zomerse bubbels. Als u van iets pittigers houdt, kies dan voor een exclusieve Ierse single malt whiskey, of voor een meer toegankelijke blend van de Schotse Hooglanden. En ook als u liefhebber bent van een goede cognac of speciale rum komt u aan uw trekken in Gallery’s Grand Pub. Houdt u meer van zoet? We maken graag een lekkere mix of cocktail voor u.

Wilt u een compleet overzicht van ons gehele assortiment speciaalbieren, wijnen en sterke drank? Download dan onze drankenkaart als pdf-bestand.

Cheers!

Download de drankenkaart

Borrel kaart

Wat is een echte pub zonder dat je er een hapje kunt eten? Daarom hebben we speciaal voor u een bijzondere borrelkaart samengesteld, met een selectie heerlijke warme en koude hapjes en snacks. Van een heerlijk Hollands kaasplankje tot ‘good old’ fish & chips. Daarmee kunt u altijd kiezen voor een hapje dat perfect past bij het drankje van uw keuze. Of andersom natuurlijk.

Wilt u een compleet overzicht van ons gehele assortiment hapjes en snacks? Download dan onze borrelkaart als pdf-bestand.

Eat up!

Download de borrelkaart

Nieuws

Gallery’s Grand Pub is een bijzondere pub met een bijzonder ruim assortiment, en een bijzondere benadering. Regelmatig organiseren we speciale activiteiten, zoals een proeverij of een avond met live muziek. Zodat u samen kunt genieten van een ouderwets gezellige avond.

Enjoy!